klk-mk-ah-03-1

Nyt kapitel for skolefoto: Anette Holm bliver ny bestyrelsesleder

Eftertid, landets førende skolefotokoncern og hjemsted for bl.a. Dansk Skolefoto, har fået en ny bestyrelsesleder. Med erfaring fra topposter i bl.a. Arla Foods og Zibo Athene, er Anette Holm klar til at lede koncernens strategiske udvikling. Den familieejede fotokoncern kan dermed føje en skarp profil til fotoalbummet.

Anette Holm bringer en imponerende international erfaring med sig. Siden 2010 har hun siddet i toplederstillinger, hvor hun har leveret tocifret vækst på tværs af brancher og lande. Anette er ikke fremmed for skolefotografens linse. Hun husker tydeligt at stå på rad og række til det årlige klassebillede, og som mor har hun også sendt sine nu voksne børn afsted til skolefotografering år efter år. Med denne baggrund er hun klar til at tage plads bag kameraet for at styrke Eftertids strategiske fokus og forretningsudvikling.

En stærk arv og en lys fremtid 

Eftertid blev grundlagt i 1947 i en lille lejlighed på Frederiksberg af Hr. & Fru Kieldsen. Med passion og dedikation til skolefotokunsten lagde de grundstenen til det, der i dag er blevet Danmarks største skolefotovirksomhed. Denne arv af innovation og kvalitet lever videre i dag. Anette Holm vil lede vores fortsatte vækst og strategiske udvikling.

Hun udtaler:
“Mit mål er at understøtte Eftertids strategiske udvikling, så vi fortsat kan levere højkvalitets fotoprodukter, der glæder familier i hele landet. Vi er på en spændende rejse, hvor vi styrker Eftertids digitale transformation for at kunne tilbyde endnu bedre oplevelser.” 

En virksomhed bygget på stærke værdier

Eftertid er ikke kun en virksomhed, men også en familie. Med Kieldsens efterkommere ved roret og medarbejdere, der har været hos os i årtier, er vores kultur præget af professionalisme, loyalitet og dedikation. Denne stærke kultur er en væsentlig del af vores succes og fremtidige vækst.

Mangfoldighed og ekspertise

Eftertid omfatter flere brands, herunder Vision Fotografi, Odense Skolefoto, Dansk Skolefoto og Kontrafej. Hvert brand har sin egen unikke tilgang, men sammen står vi på et stærkt fundament af ekspertise og erfaring. Vores mission er at levere en bred vifte af skolefotokoncepter, der kan imødekomme markedets behov nu og i fremtiden.

Fokus på kvalitet og innovation

Selvom vi står midt i en digital transformation, mister vi aldrig fokus på vores kerne: at levere de bedste og mest repræsentative fotografier af børn og unge gennem deres skoletid. Kvaliteten og passionen for det gode portræt er en del af vores DNA, og denne arv vil vi fortsætte med at værne om, selvom vi bevæger os mod nye horisonter.

Ejere, bestyrelse og direktør i Eftertid A/S ser frem til at arbejde sammen med Anette Holm: “Vi er utroligt glade for at byde Anette velkommen som vores nye bestyrelsesleder. For os var det kærlighed ved første samtale. Hendes integritet og passion for arbejdet med mennesker, kombineret med hendes dybe faglighed og strategiske refleksioner, skinner igennem i alt, hvad hun gør og siger.” udtaler Katrine Kieldsen.

Med Anette Holm i spidsen ser Eftertid frem til at fortsætte sin vækstrejse og sikre, at vigtige minder bliver bevaret i de danske hjem – nu og for eftertiden.

Blå bog

  • Anette Holm er født i Aarhus.
  • Hun er uddannet indenfor økonomi og ledelse og har stor international erfaring fra virksomheder som Arla Foods, Nilfisk, Mobilix/Telia m.fl.
  • Anette har siden 2010 siddet i toplederjob, hvor hun har skabt tocifret vækst på tværs af brancher og lande.
  • Privat bor Anette på Frederiksberg med sin mand, som hun har to voksne børn sammen med. 

Eftertid A/S

CVR-nummer: 44744716

Roskilde
Industrivej 21 2.sal
4000 Roskilde

Vejle
Andkærvej 18
7100 Vejle